Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

ΣΤΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 11


Γράφει ο Ν. ΑΡΓΥΡΙΟΥ

Στην Αριθμολογία, ο αριθμός 11 υπολογίζεται ως 2 και επίσης μετριέται ως 11, χαίρει ιδιαίτερης προσοχής, έτσι και στη ζωή τα άτομα 11 προσελκύουν και κατορθώνουν να αποσπάσουν ιδιαίτερη προσοχή. Ο αριθμός 11 λέγεται μυστικός, γιατί όσοι τον έχουν, κατέχουν ιδιαίτερη ευαισθησία στο να νιώθουν κραδασμούς και να βλέπουν πνεύματα.
Ο αριθμός 11 θεωρείται ιδιαίτερος αριθμός και αποκαλείται μυστικός σε πολλές απόκρυφες παραδόσεις. Οι Βαβυλώνιοι π.χ. αναφέρουν στο μύθο της δημιουργίας τους, το όνομα ΤΙΑΜΑΤ, με τους 11 δαίμονες του Χάους. Στην Ινδουιστική παράδοση, υπάρχουν 11 μορφές ή ενσαρκώσεις του Ρούντρα, του Κύριου της Καταστροφής.
Στο βιβλίο μου «ΚΛΕΙΔΙ ΑΛΛΑΓΩΝ», δίνω τον μαθηματικό τύπο, όπου το μέσον Χ ενώνει την Γη με τον Ουρανό (σ. 116-119).
Δηλαδή η ενέργεια εκφράζεται μαθηματικά ως εξής: Χ=Φ.ΓΗ (Όπου Φ=1,618 και Γη το ημερολογιακό έτος 365 ημερών).

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ








Ο θάνατος δεν είναι κάτι επώδυνο. Δεν αλλάζει κάτι από την ηθική και νοητική φύση του ανθρώπου, απλά είναι το "πέρασμα" από ένα κόσμο σε έναν άλλον και το μόνο που χάνουν οι άνθρωποι είναι το φυσικό τους Σώμα.

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Δυο λόγια τίμια


Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους φίλους και τις φίλες ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ...
Επιπλέον ένα ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τα καλά σχόλια, που δημοσιεύθηκαν σε ορισμένα Blog, κατά καιρούς, όπως για παράδειγμα στο κάτωθι:
(http://meta-ta-fysika.blogspot.com)

Και ακολουθεί ανάρτηση με τα εξής σχόλια:

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

ΝΤΟΓΚΟΝ

Οι Ντογκόν, μια φυλή της Αφρικής που ζει στο Μαλί, έγιναν γνωστοί από τους Γκριόλ και Ντετερλίν, οι οποίοι για αρκετά χρόνια ερεύνησαν και έμαθαν αρκετά αποκαλυπτικά στοιχεία μέσα από τις παραδόσεις τους. Το καταπληκτικό είναι ότι μέσα στις παραδόσεις των Ντογκόν (οι οποίες έχουν αρκετές χιλιάδες χρόνια αρχαιότητας) υπάρχουν πολύ ακριβείς γνώσεις για το Σείριο Α, το Σείριο Β, αλλά και για πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος. Εδώ και λίγα χρόνια αυτές οι γνώσεις ανακαλύφθηκαν και από την επιστημονική κοινότητα, με τη χρήση πολύ εξελιγμένων ραδιοτηλεσκοπίων...