Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Δυο λόγια τίμια


Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους φίλους και τις φίλες ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ...
Επιπλέον ένα ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τα καλά σχόλια, που δημοσιεύθηκαν σε ορισμένα Blog, κατά καιρούς, όπως για παράδειγμα στο κάτωθι:
(http://meta-ta-fysika.blogspot.com)

Και ακολουθεί ανάρτηση με τα εξής σχόλια:

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2009
Μυήσεις - Σκεπτομορφές (Ν . Αργυρίου)





Ο Νίκος Αργυρίου κατα την γνώμη μου ειναι απο τα "Δυνατά" χαρτιά της εγχώριας σκέψης και μελέτης των απόκρυφων γνώσεων... Οφείλουμε να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια Ελλήνων που μπορούν και σκέφτονται "πέρα" απο τα όρια του στυγνού και καθεστωτικού ορθολογισμού που μας επιβάλλουν καθημερινά....
Αναρτήθηκε από Hierophant στις 4:23 π.μ.
Αντιδράσεις


1 σχόλια:
♰ Wærlock είπε...
Θα συμφωνήσω πως είναι ένα από τα "Δυνατά" χαρτιά ο κ. Αργυρίου, διότι κάνει μια αρκετά καλή προσπάθεια να αφυπνίσει τους ανθρώπους γύρω του! Εγώ, προσωπικά, βλέπω έναν άνθρωπο, με πάθος για αφύπνιση και έναν άνθρωπο που θέλει, να μεταφέρει τις ιδέες του στον κόσμο. Απ' ότι φαίνεται, το κάνει, σχεδόν, χωρίς κανένα κέρδος. Τέλος, θα ήθελα να κάνω μια αναφορά, στις γνώσεις του. Οι γνώσεις που κατέχει, φαίνεται να είναι πολλές και πολύ καλά μελετημένες!

Ξεκίνησε έναν ενδιαφέροντα και δύσκολο αγώνα, ειδικά για τον Ελληνικό χώρο, όταν η περισσότερη από την κοινωνία μας έχει γεμίσει από προκαταλήψεις.

Να είστε όλοι σας καλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: