Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θέμα: επικοινωνία του ΛΑ.Ο.Σ. με το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο,εξαπάτηση των Ελλήνων ψηφοφόρων σχετικά με την διπλή ονομασία με την διπλή ονομασία των Σκοπιών,και επιστολές με δηλώσεις 43 αποχωρησάντων από το κόμμα που κοροϊδεύει τον κόσμο περισσότερο από κάθε άλλο Πολιτικό κόμμα...

H προ εξαμήνου TV εκπομπή στο ΤΗΛΕΦΩΣ στην οποία συμμετείχε ο κύριος ΠΑΛΜΟΣ με παρουσιαστή τον κύριο ΧΙΝΤΖΟΓΛΟΥ ,εντυπωσίασε διότι:

1.Παρουσιάστηκε video που αποκαλύπτει τη μεγάλη γκάφα του πρέσβη -αντιπροέδρου του κόμματος , ο οποίος χαρακτήρισε και ευχήθηκε τα Σκόπια ως Μακεδονία.Στο video που παρουσιάστηκε υπάρχει και στιγμιότυπο από την κρατική τηλεόραση των Σκοπίων που επιβεβαιώνει το συγκεκριμένο γεγονός...
2.Παρουσιάστηκε video από τις ειδήσεις του ANTENNA ,όπου ο κύριος ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ δηλώνει κατά επανάληψη ότι αποδέχεται την διπλή ονομασία για το κράτος των Σκοπιών, η άποψη του αυτή διαμορφώθηκε όπως φαίνεται, μετά το βέτο της Ν.Δ.
3.Παρουσιάστηκαν έγγραφα συνεργασίας του ΛΑ.Ο.Σ. με το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο στα οποία αναφέρεται ως εκπρόσωπος του κόμματος ένα άγνωστο στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ., ονόματι κυρία Ζωηρού.
4.Διαβάστηκαν επιστολές αποχωρησάντων σημαντικών στελεχών ,οι οποίοι καταθέτουν βαρύτατες κατηγορίες .
5.Ανακοινώθηκε ακόμη η ύπαρξη άλλης μιας γεμάτης τσάντας τέτοιου υλικού το οποίο θα ανακοινωθεί στα ΜΜΕ από το Σεπτέμβριο.
Ο κύριος ΠAΛΜΟΣ είναι σίγουρα δυσαρεστημένος από όλα αυτά,αλλά κυρίως από τη συγκάλυψη του μεγάλου θέματος της αρχαιοκαπηλίας, όπου εξαιτίας των καταγγελιών του αναγκάστηκε η κυβέρνηση προ μηνός να ψηφίσει νέο νόμο σχετικό.
Ωστόσο ο αγώνας θα συνεχιστεί κατά της οποιασδήποτε ανθελληνικής δράσης...
Βέβαια ο αξιότιμος κύριος ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ πέρα από αυτά, είναι ο καλύτερος ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ,γιατί έχει μεγάλη καρδιά...Για το λόγο αυτό δημιούργησε και, ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ...





1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ρατσιμός υπάρχει στους νεοέλληνες από τους πολιτικούς τους...