Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ

Το κινέζικο ημερολόγιο βασίζεται σε 12 ζωδιακούς κύκλους και το 2012 είναι το έτος του Δράκου. Η μεγαλύτερη μέρα του έτους είναι η 21η ΙΟΥΝΙΟΥ.... ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ. ΤΟ ΑΛΦΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ:
ΕΙΚΟΣΙ ΜΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ  ΔΩΔΕΚΑ = ΔΙΚΤΑΤΩΡ ΜΠΑΡΑΚ ΧΟΥΣΣΕΙΝ OΜΠΑΜΑ  = 3544
Σήμερα, ο άνθρωπος αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους πολιτικούς ηγέτες όλου του πλανήτη. Κατ' εντολήν του λέγεται ότι ο Γ. Παπανδρέου έβαλε την Ελλάδα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) σε συνεργασία με την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ .
Η Έδρα του συγκεκριμένου Οργανισμού (Δ.Ν.Τ), μην ξεχνάμε πως είναι  η Ουάσιγκτον ως πρωτεύουσα της χώρας με το μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής.
ΤΙ ΕΣΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ = ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ = ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ = 2431
Ο αριθμός 3544= 4Χ 886, μας δίνει το γεωμετρικόν σχήμα του διπλού τετραγώνου πλευρών 1/2.
ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ = 886

Επιπλέον από τον έκτο μήνα του 2012, άρχισαν να τρέχουν και άλλα γεγονότα :

ΙΟΥΝΙΟΣ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΩΔΕΚΑ = ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΤΡΟΠΥΛΗΣ ΠΥΛΟΥ = ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ = Η ΕΠΙ θΥΡΑΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΣΑΣ ΔΟΜΗΣ = 2978

Η  "ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ"  αποκρυφιστικά συμβολίζεται ως: " ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΙΕΣ " :
ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΙΕΣ = ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
ΤΟΥΡΚΙΑΣ = 3133

ΤΟ ΑΛΦΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ  για μια ακόμη φορά μάς προειδοποιεί για το έτος 2012 πως πλησιάζουν τα γεγονότα που αναφέρονται στις προφητείες:

ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΟΝ ΘΕΡΜΟΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟΝ = 2012

θΑΝΗ ΠΑΝΩΛΕθΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟΝ = ΔΩΔΕΚΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ  ΔΩΔΕΚΑ = 4774




"Ομάς Ιωκή"

3 σχόλια:

Θεολόγος Σημαιοφόρος είπε...

Ο ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ, είτε ως εμπορικόν σήμα είτε ως τίτλος πνευματικών δικαιωμάτων, είναι σημείον αναφοράς του επιστημονικού έργου μου καί αρρήκτως συνδεδεμένον με το όνομά μου.
Συμεπώς η πρότασις σας “Ο ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ προειδοποιεί” δίκην προφήτου, για τα μελλούμενα καί μάλιστα ως σημείον αναφοράς αριθμολεξικών εξισώσεων, αποτελεί παράνομον πράξιν καί προσπάθειαν ιδιοποιήσεως αμετακλήτου σήματός μου.
Ασφαλώς αντιλαμβάνεσθε ότι η χρήσις του “Έλλην Λόγος” ως σημείον αναφοράς άλλων έργων, προκαλεί σύγχυσιν πρός τό αναγνωστικόν κοινόν καί ζημίαν ηθικήν καί υλικήν εις την εμπορικήν καί διδασκαλικήν μου δραστηριότητα.
Σάς καλώ να απαλείψετε την ανωτέρω φράσιν, ώστε νά τηρηθή η εκ του νόμου δεοντολογία.

Δρ Θεολόγος Σημαιοφόρος

argy είπε...

Αξιότιμε κ. θεολόγε Σημαιοφόρε,

Να σας ενημέρωσω ότι ουδέν πρόβλημα υπάρχει με τον όρο: "ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ" και με το έργο σας και την αξία σας το δικαιούσται. Τόσο σε σας προσωπικά , όσο και στην γλυκύτατη συνεργατιδά σας. Είναι βέβαια τιμή για μένα και τους συνεργάτες μου, που έστω ότι ασχοληθήκατε. Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ο όρος χρησιμοποιήθηκε ως αναφορά στις Δημιουργικές ΜΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ, και όχι βέβαια στο έργο σας. Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη για τα όσα γράφει και το μέλλον θα τον κρίνει. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε αναζητητές της αλήθειας και δεν υπάρχει υλικό συμφέρον, ούτε θέλουμε να εξαπατήσουμε κανέναν, εξάλλου θα ήταν και ανόητο, διότι η πρόβλεψη υπακούει στο νόμο των πιθανοτήτων. Επίσης θα ήταν χρήσιμη μια κριτική σας για τις σχετικές αναλύσεις. Αν μπορούσα επιπλέον να σας γνωρίσω από κοντά και γιατί όχι να μου δίνατε μια συνέντευξη.

Να είστε πάντα καλά.

Νικ. Αλ. Αργυρίου

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΕ ΔΙΕΠΡΑΞΑΤΕ AΝΟΜΙΑΝ ΣΑΝ ΛΕΤΕ:"... η πρότασις σας “Ο ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ προειδοποιεί” δίκην προφήτου, για τα μελλούμενα καί μάλιστα ως σημείον αναφοράς αριθμολεξικών εξισώσεων, αποτελεί παράνομον πράξιν καί προσπάθειαν ιδιοποιήσεως αμετακλήτου σήματός μου...."
Ο τίτλος των βιβλίων σας είναι υπο των πνευματικών σας δικαιωμάτων και η μέθοδος που προτείνετε.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΗΣ ΕΚ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. Κανείς δεν πήρε κάτι τέτοια που προσπαθεις να οικιοποιηθείς μαζί του.
Κύριε Αργυρίου καλή η απαντησή σας αν και έπρεπε να είστε πιο αυστηρός...
Διότι κ. Σημαιοφόρε, κρίμα το όνομα, είστε απαράδεκτος.
Και κάτι ακόμα υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που σας κάνουν να έχετε τον αέρα να μιλάτε για "δίκην προφήτου"...
Ντροπή σας ποιον νομίζετε ότι χτυπάτε ... την Ελλάδα χτυπάτε, αντί σαν πνευματικός άνθρωπος να είστε ενωτικός και να δείχνετε αρετή και όχι αλαζονεία...
Υπόγράφετε ως ΔΙΔΑΚΤΩΡ, ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΩΡΙΚΌ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΑΙΚΗ;;;
ΔΕΝ ΝΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ.