Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2009

Ομάδα Για Την Αλήθεια Στα ΜΜΕΔελτίο Τύπου


Ο Υπέρ της Δήθεν «Ε» Έρανος!

Σε εκπομπή που έγινε στις 31/12/2009 με αφορμή άρθρο του Εκδότη κου. Παντελή Γιαννουλάκη (Strange #117) επιδίωξε ο κ. Κώστας Χαρδαβέλας να συμπεριλάβει και μια δήθεν νέα πληροφορία για την Ομάδα «Ε» ώστε να προλάβει κείμενο 7000 λέξεων με το ίδιο θέμα που έχει δοθεί σε γνωστή εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας. Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν ανήκε ποτέ σε καμία ομάδα τη στιγμή που από το 2004 ανήκει στην ομάδα «Μανιφέστο» (Strange #73) της οποίας τα μέλη κατά κανόνα τροφοδοτούν το πλατό της εκπομπής του. Την εισήγηση της εν λόγω «είδησης» έκανε ένα από τα μέλη του «Μανιφέστου», ο κουμπάρος του κου Γιαννουλάκη κ. Ιωάννης Φουράκης, ο οποίος ανακοίνωσε πως από εδώ και στο εξής η «Ε» θα δέχεται επισκέψεις στην καφετέρια Τζανή στην Αρετσού Θεσσαλονίκης (!!!), ότι κάποιο από τα δήθεν μέλη της «Ε» τα οποία κατονόμασε ήταν στέλεχος μιας παλιάς οργάνωσης στη Βιέννη ονομάτι "Αβρώνυχοι" η οποία ασκεί κατασκοπεία και αντικατασκοπεία των Ελλήνων και ότι ο κ. Παύλος Βαρδινογιάννης ο οποίος αποκαλούσε τον κ. Φουράκη "Μαλάκα" του είχε δώσει μια βαλίτσα με πάμπολλα εκατομμύρια τα οποία μετά από 33 χρόνια (1976-2009) που ήταν κρυμμένα θα αποτελέσουν τον πυρήνα αγοράς ακινήτου στη Θεσσαλονίκη προς δημιουργία Πανεπιστημίου Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Ιστορίας. Ως αναμενόμενο οι ισχυρισμοί του χαρακτηρίστηκαν από καλεσμένους της εκπομπής Φαιδροί, Ανοησίες και Σκοπιμότητες Πολιτικής Χροιάς.

Βέβαια, η ιστορία δεν είναι καθόλου αστεία διότι πρόκειται για μια προσπάθεια απροσανατολισμού από την σοβαρότατη ιστορία με μεγάλο αγώνα και πολύ αίμα των Nicola Tesla, JFK, Αρ. Ωνάση και Γ. Γκιόλβα οι οποίοι συμμετείχαν στην «Ε». Σχετικά Βίντεο και Super 8 έχει προβάλει σε σεμινάρια το Ινστιτούτο Ερευνών ΑΧΑΝΑ-ΙΗ-ΑΣΑΝΑ.

Αποκαλύφθηκε από παριστάμενο της εκπομπής η πρόθεση ίδρυσης πολιτικού κόμματος με την επωνυμία Ομάδα «Ε», ενώ έγινε φανερό ότι ο πραγματικός στόχος του "Μανιφέστου" που σερβίρει αυτή την ιστορία με τη συνενοχή του κ. Χαρδαβέλα είναι η είσπραξη τεραστίων ποσών από εφοπλιστές, βιομήχανους και επιχειρηματίες με την πρόφαση της δήθεν δημιουργίας Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη όπως εξάλλου προανήγγειλε την πρόθεση αυτή ο κ. Γιαννουλάκης στο σχετικό άρθρο του.

Περιέργως, αν και πολλά ελέχθησαν, ο «δημοσιογράφος» κ. Χαρδαβέλας δεν ρώτησε τον κ. Φουράκη από ποιούς έχουνε πάρει μέχρι τώρα χρήματα, πόσα και με ποιά πρόφαση. Τίθεται, επίσης, το ερώτημα πως έχει το θράσος ο κ. Χαρδαβέλας να παρουσιάζει στην εκπομπή του ως σχετικό με την «Ε» πρόσωπο που στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι οι Σιωνιστές, οι Ροδόσταυροι και οι Illuminati είναι εκ Θεού Πεφωτισμένοι Να Σώσουν Τον Κόσμο (!!!) και ότι το πρόβλημα σε αυτή τη χώρα ήταν ο Υψηλόβαθμος Παππάς που «Συμπτωματικά» εκείνη την περίοδο ήταν Υπαρχηγός της «Ε» και Αρχηγός της Ομάδας των 100 Φίλων Χριστιανών!

Από το "Μανιφέστο" έχουν κατηγορηθεί σε εκπομπές του κ. Χαρδαβέλα στο παρελθόν και οι Γ. Γκιόλβας (Αρχηγός της «Ε») και Γ. Πάλμος (Διορισθέντας Εγγράφως από τον Γ. Γκιόλβα στις 13/10/2000 Υπεύθυνος ΜΜΕ της «Ε»). Εξ' άλλου λίγες ημέρες πριν την εκπομπή επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί η σύζυγος του Γκιόλβα ως αφελής και ο θρυλικός Γκιόλβας ως ψεύτης στο άρθρο του κ. Γιαννουλάκη.

Στην εκπομπή προβλήθηκε πάλι Σύμβολο Σέκτας ως σύμβολο της «Ε» και συμμετείχε με την ιδιότητα του κοινωνιολόγου εκπρόσωπος του κόμματος ΛΑ.Ο.Σ που εργάζεται ως αστυνομικός υπάλληλος στο γραφείο του βουλευτή Ά. Γεωργιάδη. Να σημειωθεί ότι κατά την περσινή σεζόν σε όλες σχεδόν τις εκπομπές συμμετείχε στο πλατό υπάλληλος του βουλευτή Θ. Πλεύρη καθώς και ότι συνολικά μέσα στη χρονιά συμμετείχαν Πολλαπλάσιοι Υπάλληλοι και Υποψήφιοι του ΛΑ.Ο.Σ απ' ότι όλων των άλλων κομμάτων μαζί!

Ο κ. Φουράκης ο οποίος έχει δηλώσει σχετικά με την «Ε» 17 Φορές ότι δεν υπάρχει, 4 ότι ίσως υπάρχει και 3 ότι υπάρχει αλλά η ηγεσία της είναι Άγγελοι, Εξωγήινοι και Πέτρες (!!) πλην των άλλων ψευδολογημάτων του ενέπλεξε τον αείμνηστο κ. Μομφεράτο με την «Ε» και σώπασε όταν ο κ. Χαρδαβέλας είπε ότι η σύνδεση της «Ε» με εξωγήινους είναι Παραφιλολογία! Επιπροσθέτως, συνέχισε να ισχυρίζεται ότι «Νοννός» της ονομασίας «Ε» είναι αυτός τη στιγμή που η οργάνωση Ε.Ε.Ε (Τριεψιλίτες) έδρασε, συνελήφθησαν μέλη της και αθωώθηκαν προτού αυτός καν γεννηθεί και «ξεχνώντας» ότι ο κ. Γεώργιος Νασιάκος αναφέρει το εν λόγω όνομα στο βιβλίο του με τίτλο "Ετοπία" (1973). Τέλος, η απάτη της υπόθεσης έγινε φανερότατη όταν δήλωσε ο κ. Φουράκης ότι μέσα στην διαδικασία βρίσκεται Βραζιλιάνος μεγαλοεπιχειρηματίας 6ης γενεάς που «κατά σύμπτωση» έχει το ίδιο επώνυμο με αυτόν και ότι η δήθεν «Ε» δεν θα εμφάνιστεί για νομικούς λόγους ως Ομάδα «Ε» αλλά ΝΟΛΙΨΕ Ε.Ζ.Ε!

Ο κ. Χαρδαβέλας έκανε επανηλειμμένα έντονη διαφήμιση στον κ. Γιαννουλάκη και το περιοδικό του, είχε ενεργό μέρος σε αυτό το θέατρο του παραλόγου επικροτώντας Έρανο υπέρ της Δήθεν «Ε» και παίρνοντας θετική προς αυτόν θέση και τέλος, αποκάλυψε ότι οι 2 επιστολές που έχουν κυκλοφορήσει ως δήθεν της «Ε» είναι γραμμένες από τον φίλο του τον κ. Φουράκη του οποίου την εντιμότητα και ειλικρίνεια μας εγγυήθηκε κατά τ' άλλα αυτός και ο κ. Γιώργος Τσαγκρινός. Φανερώθηκε, λοιπόν, το παιχνίδι και του κου. Τσαγκρινού ο οποίος μετά από 3 συμμετοχές του σε εκπομπές για την "Ε" έδωσε την εντύπωση υπαλλήλου του κου. Φουράκη.

Κατά συμπέρασμα, όλα αυτά τα πρόσωπα, μερικούς από τους οποίους έχει χαρακτηρίσει σε συνέντευξή του ο αείμνηστος Γ. Γκιόλβας ως Οικονομησάριους και Συνήγορους των Σιωνιστών, καπηλεύονται την ιστορία της «Ε» στήνοντας, αποδεδειγμένα από τις πωλήσεις των βιβλίων και περιοδικών τους, κερδοφόρες επιχειρήσεις με την συνενοχή και στήριξη πάντα του κου. Χαρδαβέλα.


Για την Δημοκρατία και τον Πολιτισμό,
Ο Εκπρόσωπος της Ομάδας
Βασίλειος Κεράτσας

2 σχόλια:

atalos είπε...

Τελικά ο κ. Πάλμος ποιους εκπροσωπεί;
Mια ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί,διότι περί του Γιόλβα καιτην σχέση αυτού με την ομάδας Ε δεν υπάρχει ουδεμία απόδειξη...Ούτε για τα υπόλοιπα.
Λυπάμαι πραγματικά για τούτη την ξεφτίλα που έχουν δημιουργήσει κάποιοι για να κάνουν εράνους και κόμματα.Ωστόσο ακόμη και ο κ Χαρδαβέλλας όφειλε να είναι πιο αντικειμενικός και να μην νοιάζεται μόνο για την τηλεθέαση και τις διαφημήσεις.Τώρα για τους Φουράκη και Γιαννούλακη δεν το συζητώ, είναι εντελώς απαράδεκτοι και πράκτορες ανθελληνικών υπηρεσιών.Όμως το πιο τραγικό είναι ότι νέα παιδιά υποστηρίζουν τέτοιους ρουφιάνους,όπως η ομάδα που σύνταξε το εδώ Δελτίο Τύπου με ενορχηστρωτή τνο Πάλμο...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΆ Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ;
ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ε...
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε...
ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΤΙΝΙΣΜΟΣ...
ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΙ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...