Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2008

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ


Σήμερα στην Ελλάδα υπάρχει μηδενική αντιμετώπιση για τα μεγάλα προβλήματα,όπως π.χ η ανεργία. Παρατηρούμε ότι ενώ έχουμε την οικονομική κρίση που θα φέρει μεγάλα κύματα ανεργίας, η κυβέρνηση αντί να δημιουργήσει θέσεις εργασίας με τα 28 δις ευρώ,που διατίθενται, κάνοντας επενδύσεις. Εκείνη ασχολείται με τις κομπίνες της και μόνο μ' αυτές. Ακόμη και τα κόμματα που μπήκαν τώρα τελευταία στην βουλή, λειτουργούν εις βάρος μας,με λαϊκισμό,δημαγωγία,και σοφιστεία.
Βρισκόμαστε στη δίνη κακών εξελίξεων,χωρίς να αντιδρούμε. Άραγε γιατί;
Όλα αυτά τα ενδεικτικά δηλώνουν την ανάγκη να βρούμε άμεσες λύσεις,πράγμα το οποίο είναι δύσκολο να γίνει από τέτοιου είδους κόμματα που υπάρχουν στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Επιπλέον να σας θυμήσω τον Οδυσσέα έναν ήρωα που έχει σε μεγαλύτερη εκτίμηση το πνεύμα σε σχέση με τη σωματική δύναμη.Δέκα χρόνια βασανίστηκε από την κακή μοίρα για να σώσει την οικογενειά του , και την πατρίδα του από τους μνηστήρες...Ακόμη και σήμερα
μας διδάσκει ότι αν θέλουμε να ξεφύγουμε από την ανθρωπινή ΟΡΓΗ πρέπει να επικρατήσει η λογική και η αγάπη στον ιερό τόπο που λέγεται ΕΛΛΑΣ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΡΕ ΚΑΡΝΑΣΙΑ..
ΦΑΙΔΡΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

atalos είπε...

ZHTEITAI EΛΛΗΝ