Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΟΥΡΑΝΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑ ΤΡΙΑ : Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΙΚΙΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ




Στατιστικά, όταν ο Ουρανός, ο πλανήτης της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας, συναντά τον αυταρχικό, ανατρεπτικό Πλούτωνα σε "σκληρή" όψη, γνωρίζουμε από τα ιστορικά γεγονότα  του παρελθόντος  πως δημιοργούνται : επαναστάσεις, πόλεμοι εναντίον αυταρχικών εχθρών,  αλλά και φυσικές καταστροφές. Η ουράνια αυτή ενέργεια φθάνει στη γη και κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες είναι ικανή να φέρει συγκεκριμένα αποτελέσματα εντός  Μάιου και Νοέμβριου 2013.
Η Ελλάς αρχίζει πλέον να αισθάνεται πως επιτέλους πρέπει να αλλάξει τη μοίρα της, μιας και ο Ελληνικός λαός κατανοεί όλο κα περισότερο από τις συνεχόμενες απειλές και πιέσεις πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα νόμιζε.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Την Ελλάδα χτυπούν τα συμφέροντα κυρίως της Ρωσίας, των ΗΠΑ και του Ισραήλ


Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Αυτή τη στιγμή την Ελλάδα χτυπούν οι Ρώσοι, οι Αμερικανοί και οι Εβραίοι, διότι μετά την  πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα, άνοιξε η "θύρα" για την συνεκμετάλευση  των Ελληνικών κοιτασμάτων, αλλά το ουσιαστικότερο είναι ότι η Ελλάς δίνει την καλύτερη προοπτική στην Ευρώπη, ώστε να απεξαρτηθεί ενεργειακά πλήρως από τους "φίλους" μας τους Ρώσους.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Η ΟΛΥΜΠΙΑ θΕΑ ΑθΗΝΑ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ



Στις  15 Φεβρουαρίου 2013, ένα φυσικό αντικείμενο εισήλθε στην ατμόσφαιρα της Ρωσίας.
Το τερματικό τμήμα της έκρηξης  πιθανόν συνέβη σχεδόν άμεσα πάνω Τσελιάμπινσκ.
Η "ΟΜΑΣ ΙΩΚΗ", σκοπίμως κρατoύσε ως σήμερον σιγή ιχθύος ΔΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΑΥΤΑ, που φυσικά δεν έλαβαν χώρα μόνον εις την Ρωσίαν. Ωστόσο έχουμε καθήκον σε τούτο το οριακά χρονικόν σημείον να παραθέσουμε τις κάτωθι κωδικοποιημένες ισοψηφίες εις το κοινόν:

ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΕΚΡΗΓΝΥΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ = ΑθΗΝΑ ΚΑθΟΔΗΓΙΑ ΔΕΚΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΩΔΕΚΑ = 4334

ΚΟΜΗΤΗΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ = Η ΟΛΥΜΠΙΑ θΕΑ ΑθΗΝΑ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ = 2610