Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ

Το κινέζικο ημερολόγιο βασίζεται σε 12 ζωδιακούς κύκλους και το 2012 είναι το έτος του Δράκου. Η μεγαλύτερη μέρα του έτους είναι η 21η ΙΟΥΝΙΟΥ.... ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ. ΤΟ ΑΛΦΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ:
ΕΙΚΟΣΙ ΜΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ  ΔΩΔΕΚΑ = ΔΙΚΤΑΤΩΡ ΜΠΑΡΑΚ ΧΟΥΣΣΕΙΝ OΜΠΑΜΑ  = 3544
Σήμερα, ο άνθρωπος αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους πολιτικούς ηγέτες όλου του πλανήτη. Κατ' εντολήν του λέγεται ότι ο Γ. Παπανδρέου έβαλε την Ελλάδα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) σε συνεργασία με την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ .
Η Έδρα του συγκεκριμένου Οργανισμού (Δ.Ν.Τ), μην ξεχνάμε πως είναι  η Ουάσιγκτον ως πρωτεύουσα της χώρας με το μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής.
ΤΙ ΕΣΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ = ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ = ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ = 2431
Ο αριθμός 3544= 4Χ 886, μας δίνει το γεωμετρικόν σχήμα του διπλού τετραγώνου πλευρών 1/2.
ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ = 886

Ένα αγόρι έρχεται...



(Στίχοι: Ν. Αργυρίου)

Τα πνεύματα του σκότους
πίσω από τις σκιές τους
δρουν,  μάς εξουσιάζουν.

Τα πνεύματα του σκότους
την Καρμική αλλαγή
 πολεμούν να ανατρέψουν.

 Σαν κεραυνός ένα αγόρι
 με πυρωμένα μάτια
 την Ουράνια Πύλη κατεβαίνει.

 Ένα αγόρι έρχεται με χέρια υψωμένα
 το φλογισμένο κόσμο να ισορροπήσει
 το σκότος να νικήσει...

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

"Συναισθηματική ταύτιση και αστρικός πόλεμος"

 Γράφει ο Ν. Αργυρίου

Το συναίσθημα είναι η βάση  του αστρικού σώματος του ανθρώπου και συνδέεται άμεσα με την "συναισθηματική ταύτιση".
Η ταύτιση αυτή μέσα στο "κατάλληλο περιβάλλον" αφήνει το συναίσθημα να δρα ως "κλειδί" ανοίγοντας αποκρυφιστικές  θύρες.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

H ENΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΤΑΠΛΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Το θέμα του σεξ έχει γίνει ελάχιστα κατανόητο που κάθε είδος ανωμαλίες στην επικλησή του κάνουν τον άνθρωπο θύμα της αμάθειας και της κακίας.
Αν μελετήσουμε το μηχανισμό της αλληλεπίδρασης και της εξέλιξης του αρσενικού και του θηλυκού. Αλλά και το πως όλο αυτό ειδικά εφαρμόζεται στις νοητικές και πνευματικές δημιουργικές δυνάμεις. Θα διαπιστώσουμε ότι τα ειδικά σώματα του άντρα και της γυναίκας σμίγουν δημιουργικά όταν συνεργάζονται και αλλοενεργούν, εντελώς ανεξάρτητα από το σεξ, με τρόπο ουσιαστικό για την υλοποίηση ενός δημιουργικού έργου.

ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ...

Τα τελευταία 20 χρόνια άρχισε ένας  πόλεμος αρκετά πιο εξελιγμένος σε σχέση με τους προηγούμενους. Μιας και μέσα από αυτόν  εξελίσσεται  η πνευματική ανάπτυξη του ανθρώπου.
Ο πόλεμος αυτός διεξάγεται  στο αστρικό επίπεδο και, όλα όσα βιώνουμε στο φυσικό πεδίο είναι απόηχοι του πολέμου αυτού.
Συγκεκριμένα  υπάρχουν δυο στρατόπεδα  :

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Πρόβλεψη για το Α ΕΞΑΜΗΝΟ 2013





Ο Ελευθέριος Αργυρόπουλος σ' ένα αποκαλυπτικό άρθρο του στο περιοδικό " STRANGE", ΤΕΥΧΟΣ 143, ΙΟΥΝΙΟΣ 2012, μεταξύ των άλλων δημοσιεύει  και τις εξής ισοψηφίες:




ΤΟ ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ = 2013

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ  = 2013

Ο Φωτισμένος νους του εν λόγω Έλληνα μαθηματικού μάς προκαλεί  το ερέθισμα να επεκτείνουμε την σκέψη του αυτή,  εστιάζοντας,  στο Α ΕΞΑΜΗΝΟ 2013 ως εξής:

Α ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑ ΤΡΙΑ = Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΕΣΤΙΝ = Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΩΣΙΑΣ = 2010

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

"Η ενεργοποίηση του νερού για αποκρυφιστικούς σκοπούς"

 
 Γράφει ο Ν. ΑΡΓΥΡΙΟΥ


Ο ποιητής Πίνδαρος σ' ένα στίχο του μάς λέει: "ΑΡΙΣΤΟΝ ΜΕΝ ΥΔΩΡ" και πράγματι το νερό  είναι  από όλα τα δώρα του θεού το πολυτιμότερο. Ωστόσο, πέρα από τα γνωστά ευεργετήματα του νερού, υπάρχουν και κάποιες άλλες άγνωστες,  ίσως,  ιδιότητές του,  μιας  και η δομή του,  επηρεάζεται ανάλογα με τα συναισθήματα των ανθρώπων.
Συγκεκριμένα οι ειδικοί κατέληξαν  στο συμπέρασμα ότι τα μόρια του νερού λειτουργούν σαν κύτταρα μνήμης και επιδρούν στο σώμα  και την ψυχή.
Επίσης στον  αποκρυφισμό τα μαγικά λόγια (ξόρκια)  και οι κραδασμοί από τους διάφορους ύμνους,  καθιστούν το νερό ενεργό προσδίδοντας μυστικιστικές  δυνατότητες και προστασία.
Κάθε κραδασμός είναι μια μορφή ενέργειας.  Έτσι, οι ηχητικές δονήσεις (κραδασμοί)  παράγουν κι αυτοί με τη σειρά τους, κάποια μορφή ενέργειας.  Οι συντονισμένες δονήσεις,  λοιπόν, από τους αποκρυφιστές που έχουν πλήρη γνώση του αντικειμένου, παράγει  ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Τα κύματα αυτά διαμέσου του νερού, που είναι στενά συνδεδεμένο με το συναίσθημα και τις ευαισθησίες,  ενεργοποιούν το αστρικό σώμα του ανθρώπου. Δηλαδή, ακριβώς εκεί όπου βρίσκεται το συναισθηματικό μέρος του λήπτη, παράγοντας ηθελημένα αποτελέσματα.